Dystrybucja

Zapraszamy do współpracy handlowej sklepy zoologiczne i hodowców psów.

Wszystko zaczyna się w naszej Kuchni gdzie zaczynamy przygotowywać mięso do danej karmy. Oddzielone jest ono
od kości i przechodzi proces pasteryzacji za pomocą pary. Następnie już bez użycia temparatury, odwirowujemy
i pozbywamy się w ten sposób wody oraz otrzymujemy tłuszcz z danego mięska, który jest użyty w poźniejszym
etapie produkcji. Reszta składników jest w tym czasie starannie odważona i przygotowana do zmielenia.
Mielimy w małych ilościach wszystkie składniki i zaczynamy cały proces.

Proces ekstruzji zaczyna się od zmiksowania wszystkich składników w cylindrze, w tym momencie również dodawa
ne jest swieżo przygotowane mięso. Masa jest następnie wytłaczana i cięta na określony rozmiar.

prev next

Obowiązuje cennik A ; B ; C

  • A - Hurtownie, Sieci sklepów, Schroniska, inni dystrybutorzy
  • B - Sklepy zoologiczne, Hodowcy, Fundacje oraz Jednostki wojska, policji, straży
  • C - Sprzedaż detaliczna w sieci sklepów REKIN